Kriptovalute.hr

Blocksize d.o.o.     www.blocksize.hr

Vrbik 33d , 10000 Zagreb, Hrvatska

OIB: 87772227261

Ne dajemo investicijske savjete

Informacije koje se pružaju na ovoj web stranici ne predstavljaju investicijske savjete, financijske savjete, savjete o trgovanju ili bilo koju drugu vrstu savjeta i ne biste trebali tretirati bilo koji od sadržaja web stranice kao takav. Stranica Kriptovalute.hr ne preporučuje da bilo koju kriptovalutu trebate kupiti, prodati ili imati. Provedite vlastitu dubinsku analizu i posavjetujte se sa svojim financijskim savjetnikom prije donošenja bilo kakvih odluka o ulaganju.

Točnost informacija

Stranica Kriptovalute.hr nastojati će osigurati točnost informacija navedenih na ovoj web stranici, iako neće imati nikakvu odgovornost za bilo kakve nestale ili pogrešne informacije. Stranica Kriptovalute.hr pruža sve informacije kakve jesu. Shvatite da sve informacije koje su dostupne na ovoj stranici koristite na vlastitu odgovornost.

Ne jamčimo

Pojava reklama i hiperlinkova(poveznica) trećih strana na ovoj stranici ne predstavlja potvrdu, garanciju, jamstvo ili preporuku stranice Kriptovalute.hr. Provedite vlastitu dubinsku analizu prije nego što odlučite koristiti bilo koju uslugu treće strane.

Affiliate programi

Stranica Kriptovalute.hr može dobiti naknadu za affiliate programe. Ova naknada može biti u obliku novca ili usluga i može se dodijeliti bez ikakvih radnji posjetitelja stranice. Ako obavljate aktivnosti u vezi s poveznicom, podrazumijeva se da bi servis Kriptovalute.hr mogao dobiti neki oblik naknade. Na primjer, ako kliknete hiperlink(poveznicu) trećih strana, prijavite se i trgujete na burzi, Kriptovalute.hr može dobiti naknadu.